img-20200324-wa0000.jpg

De FAYAT Swasher voor bestrijding van COVID-19

Van winkelwagentjes tot elektrische scooters, in het stadsleven wordt er van alles met elkaar gedeeld. Normaal gesproken maakt dit deel uit van het dagelijks leven, maar in tijden als deze, waarin het COVID-19 Coronavirus in rap tempo om zich heen grijpt, moeten we het vermijden. Dit is echter niet helemaal mogelijk, maar we kunnen het risico wel minimaliseren. De oplossing: de FAYAT Swasher.

img-20200324-wa0000.jpg

Gokken met hoge inzet

In een tijd van groeiende angst rond de verspreiding van het virus, voelen de meest doodnormale handelingen in het stadsleven plotseling aan als gokken met een hoge inzet. Het vasthouden van trapleuningen bij toegangen van metrostations of zitten op straatmeubilair, kan het uitwisselen van virussen betekenen. Zelfs als je jong, gezond en niet zo vatbaar bent voor COVID-19 ligt het risico om de infectie over te dragen aan kwetsbaardere mensen altijd op de loer.

Desinfecteren

Wij zien het als onze misse om zorg te dragen voor het welzijn van burgers door de straten en stedelijke ruimtes waarin wij leven schoon te maken. Met de FAYAT Swasher kunnen steden hun straten en straatmeubilair in één keer vegen en wassen, maar óók desinfecteren om zo de verspreiding van het Coronavirus in te dammen. Dit gebeurt bijvoorbeeld al in Frankrijk, Spanje en Italië.

Onze Swasher bestaat uit een hogedruksproeier vooraan en één of twee spuitlansen bovenop de hopper. Deze spuitlansen kunnen worden gebruikt voor het spuiten, reinigen en desinfecteren van straten en haar meubilair.

Contact

Wilt u meer informatie over hoe de Swasher uw stad kan helpen in de strijd tegen het COVID-19 Coronavirus? Neem contact op met onze salesafdeling!

 

E sales.benelux@ravo.fayat.com

T Rayon Noord +31 6 20532910

T Rayon Midden +31 6 51175081

T Rayon Zuid +31 6 53330467