066-1.jpg

De RAVO 5 eSeries is voorzien van een betrouwbare, intelligente batterij

Naast de vertrouwde veegprestaties, een krachtig zuigsysteem en een hoge laadcapaciteit, beschikt de volledig elektrische RAVO 5 eSeries-veegmachine ook over een uiterst betrouwbare batterij met een intelligent Batterij Management Systeem.

De RAVO 5 eSeries heeft een lithium ijzerfosfaat (LiFePO4) batterij. Dit batterijtype kent een aantal grote voordelen. Zo zijn de batterijcellen van de hoogste kwaliteit en is hij voorzien van de veiligste technologie die momenteel beschikbaar is. Daarnaast levert de batterij constant het gewenste vermogen en behoudt hij zeer lang een hoge capaciteit, zelfs na een groot aantal cycli.

066-1.jpg

Batterij Management Systeem

Het technisch hoogwaardige accupakket bestaat uit een groot aantal individuele batterijcellen die door een intelligent Batterij Management Systeem gemonitord en bestuurd worden. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat de individuele cellen op de juiste manier worden geladen en ontladen, waardoor de batterij langdurig meegaat en optimaal functioneert. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat de RAVO 5 eSeries het gewenste resultaat levert.

Lees meer over de volledig elektrische RAVO 5 eSeries-veegmachine en bekijk de video hieronder!

ALLES OVER DE SPECIFICATIES VAN DE RAVO 5 ESERIES


Contact

Wilt u een demo aanvragen? Neem dan contact op met uw eigen rayon salesmanager.

E sales.benelux@ravo.fayat.com

T Rayon Noord +31 6 20532910

T Rayon Midden +31 6 51175081

T Rayon Zuid +31 6 53330467