ravo-hygion_0.jpg

De RAVO Hygion: De oplossing voor fijnstofprbleem in steden

Over de hele wereld werken mensen aan een duurzamere samenleving, waarin steden een belangrijke rol spelen. Het schoonhouden van de stedelijke omgeving heeft hierin een groot aandeel. De meeste stadsbesturen creëren al een gezondere en aangenamere leefomgeving voor hun burgers. RAVO biedt hierin oplossingen.

HOE WERKT DE HYGION?

Naast de introductie van de volledig elektrische, duurzame RAVO 5 eSeries deze zomer, heeft RAVO ook een oplossing om het fijnstofprobleem in dichtbevolkte steden tegen: de RAVO Hygion. Met de Hygion optie is de veegmachine uitgerust met het SAIGA Particle Systeem. Dit systeem brengt elektrostatisch geladen ionen in de uitgangsluchtstroom van de veegmachine. Daardoor worden stofdeeltjes elektrisch geladen, zodat ze naar de tegengestelde geladen collector worden getrokken en samen worden gebonden. Deze deeltjes worden daarna verzameld op het frame en omgezet in grotere stofdelen, die in het systeem blijven totdat ze zijn gereinigd. Zo komt er minder PM10 en PM2.5 fijnstof in de atmosfeer. 

Bijdrage

De RAVO Hygion zorgt voor schone lucht, is gemakkelijk en veilig voor operators en heeft, in tegenstelling tot conventionele systemen, geen invloed op de veegprestaties. Met de Hygion levert RAVO nog een bijdrage aan schonere en gezondere steden.

Neem voor meer informatie contact op met de salesafdeling!

E sales.benelux@ravo.fayat.com

Rayon Noord +31 6 20532910

Rayon Midden +31 6 51175081

T Rayon Zuid +31 6 53330467