img-20200324-wa0001.jpg

Een Nieuw Niveau in Stadsreiniging

De wereld maakt momenteel moeilijke tijden door met de uitbraak van het COVID-19 coronavirus. De dingen die we in ons dagelijks leven als ‘normaal’ beschouwen, zoals handen schudden of een winkelwagentje, trapleuning of deurknop vasthouden, vormen heden ten dage een bedreiging voor onze gezondheid.

img-20200324-wa0001.jpg

In Milaan wordt de FAYAT Swasher volop ingezet om de verspreiding van het COVID-19 coronavirus in te dammen.

Desinfecteren

Wij bieden een oplossing om de verspreiding van bacteriën en virussen in te dammen: de FAYAT Swasher van RAVO. De FAYAT Swasher biedt de mogelijkheid om straten schoon te vegen en tegelijkertijd schoon te spuiten en desinfecteren. Met de Swasher kunnen uitvoerders de moeilijkst bereikbare plaatsen, straatmeubilair en verkeersborden schoon spuiten. Er zijn verschillende configuraties beschikbaar in termen van waterdruk, watertanks en pompen.

 

Een Nieuw Niveau in Stadsreiniging

Bij stedelijk leven draait alles om het delen van gemeenschappelijke ruimtes, zoals straten, pleinen en bushaltes. Dit is een onderdeel van het dagelijks leven. Maar in tijden als deze wordt stadsreiniging naar een heel nieuw niveau getild dan alleen vegen. Wij bieden een complete lijn van speciale oplossingen, speciaal ontwikkeld om de effecten van stadssanering te versterken. Met onze oplossingen kunnen straten en straatmeubilair in één keer worden geveegd, gewassen en ontsmet. De mogelijkheid om water gemengd met speciaal wasmiddel te spuiten, stelt u in staat om de straat volledig schoon te maken en geeft uw burgers een veilig gevoel in deze roerige tijd.

Contact

Wilt u meer informatie over hoe de Swasher uw stad kan helpen in de strijd tegen het COVID-19 Coronavirus? Neem contact op met onze salesafdeling!

sales.benelux@ravo.fayat.com

Rayon Noord +31 6 20532910

Rayon Midden +31 6 51175081

Rayon Zuid +31 6 53330467