Aquazura_3.jpg

MC210 Aquazura helpt tegen verspreiding van COVID-19 coronavirus

Delen van onze steden waar diverse bars, terrassen en buitenrestaurants zijn gevestigd, laten sporen van suikers en vet achter die de verspreiding van schadelijke bacteriën en virussen bevorderen. Onze oplossing: de MC210 Aquazura.

De MC210 Aquazura heeft 5 schuurschijfborstels die alle soorten vuil op de grond kunnen verwijderen en zo de verspreiding van mogelijke ziekten kunnen voorkomen. Bovendien garandeert het effectieve droogsysteem dat geen enkele voetganger risico loopt om uit te glijden.

Aan de andere kant slaat machine het vuile water op, waardoor hij voorkomt dat andere gebieden worden verontreinigd. Met een werkcyclus van meer dan 2 uur en 1000 liter vers water, is de MC210 Aquazura ook uitgerust met een hogedrukwatersysteem dat de bestuurder in staat stelt zich te richten op de sterk vervuilde gebieden.

Perfecte oplossing

De MC210 Aquazura is de perfecte oplossing voor voetgangersgebieden, bushaltes, afval- en afvalgebieden, ingangen van winkelcentra, scholen, parkeerterreinen, etc. Dankzij de verschillende soorten wasmiddelen heeft u altijd de beste reinigingsoplossing voor uw steden, zorgt u voor het milieu en beschermt u de bevolking. Met een hoge doorvoersnelheid kan de MC210 Aquazura op dezelfde dag in verschillende gebieden diensten verlenen, wat tijd en kosten bespaart en een uitstekende service biedt aan de burger.

Contact

Wilt u meer informatie over hoe de MC210 Aquazura uw stad kan helpen in de strijd tegen het COVID-19 coronavirus? Neem contact op met onze salesafdeling!

sales.benelux@ravo.fayat.com

Rayon Noord +31 6 20532910

Rayon Midden +31 6 51175081

Rayon Zuid +31 6 53330467