img-20190606-wa0012.jpg

RDD 2019: een geslaagde beurs met duurzaam tintje

RDD 2019: een geslaagde beurs met duurzaam tintje

img-20190606-wa0010.jpg

5 en 6 juni, het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum in Soest. De negende editie van de ReinigingsDemoDagen is in volle gang, met RAVO Benelux als lid van de RAI-brancheorganisatie wederom van de partij. Een korte terugblik op een geslaagde beurs. 

Het expositieterrein van onze vaderlandse krijgsmacht vormde dit jaar voor het eerst het decor van dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector van Nederland, waar 'alternatieve brandstoffen' één van de hoofdthema's was. Zo slingerde er zelfs een 'duurzame route' door het tentenkamp bestaande uit maar liefst 88 exposanten. RAVO speelde hier feilloos op in met haar nieuwste milieuvriendelijke oplossing: de proof of concept van de volledig elektrische RAVO 5 eSeries, die gedurende de twee beursdagen op veel bekijks kon rekeken.

De stilste revolutie

Deze nieuwe veegmachine is zeer stil, 100% emissievrij en beschikt over dezelfde exceptionele prestaties als de reeds bestaande RAVO 5 iSeries. Hiermee is hij werkelijk de duurzaamste en stilte revolutie als het gaat om het schoonhouden van straten en stadspleinen.

Mathieu MC 110: modern design en extreme wendbaarheid

Daarnaast stond ook de nieuwste oplossing van Mathieu op de stand: de MC 110. Door de kleine afmetingen en de extreme wendbaarheid past deze veegmachine uitstekend in het supercompacte segment. De MC 110 is ontworpen om groots te presteren op de smalste delen van de openbare ruimte, zoals fiets- en voetgangerspaden, winkelcentra en parkeergarages en is leverbaar met de modernste diesel- of benzinemotoren.