mvo_2.jpg

Verwijder onkruid op een milieuvriendelijke manier

Ontdoe uw openbare ruimte van onkruid, zonder chemicaliën te gebruiken die gevaarlijk zijn voor mensen met de derde onkruidborstel van RAVO.

DE DERDE ONKRUIDBORSTEL IN ACTIE

Deze derde onkruidborstel is een krachtige extra borstel die voor op de RAVO 5 iSeries-veegmachine is gemonteerd en stelt chauffeurs in staat onkruid op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Trottoirs en straatgoten, deze optie zorgt voor een veilige en schone omgeving voor de stadsbevolking.

De derde onkruidborstel maakt de RAVO 5 iSeries uiterst veelzijdig. Het vergroot de veegbreedte van de machine tot 3200 mm en het maximale bereik vanaf de voorbumper tot 1960 mm. Daarnaast begrijpt RAVO dat de derde onkruidborstel niet altijd wordt ingezet. Daarom is er een snel-afzetsysteem ontwikkeld, waarbij het monteren (of demonteren) slechts een paar minuten duurt. Deze optie omvat een rek om de derde borstel op te bergen.

Comfortabele plek

Verzeker uw openbare ruimte vrij van onkruid zonder chemicaliën te gebruiken en maak van de stad een comfortabelere plek om te leven met een derde onkruidborstel op je RAVO 5 iSeries! Bekijk de onderstaande video en kijk waartoe de machine in staat is.

Neem voor meer informatie contact op met de salesafdeling!

sales.benelux@ravo.fayat.com

T Rayon Noord +31 6 20532910

T Rayon Midden +31 6 51175081

T Rayon Zuid +31 6 53330467