c1925b142fc9-shutterstock_571497280.jpg

Werken Bij RAVO

Werken bij RAVO betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch, internationaal familiebedrijf. 

KIES VOOR EEN TOEKOMST VOL KANSEN

Werken bij RAVO betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch, internationaal familiebedrijf. We zetten volop in op innovatie en ontwikkelen, produceren en verkopen hoogwaardige en compacte mid-size veegmachines. Ben je student en zoek je een uitdagende stageplaats? Ben je net afgestudeerd en ambieer je een carrière vol groeimogelijkheden? Of zoek je als ervaren professional naar een baan met nieuwe kansen en perspectieven?

Bij RAVO zitten we niet stil - onze groeiende organisatie biedt ruimte aan gemotiveerde mensen die gedreven zijn om nieuwe markten aan te boren, innovatieve technieken te onderzoeken en commerciële kansen te grijpen. Heb je kennis van logistiek of van engineering en ben je creatief én commercieel ingesteld? Mooi! Al die aspecten komen samen in het proces van het ontwikkelen, produceren en verkopen van veegmachines. Meer dan tweehonderd vakmensen werken met veel enthousiasme, motivatie en trots aan onze producten. Dat doen ze allemaal vanuit hun eigen expertise, al werken we juist ook veel samen in breed georiënteerde teams.

naamloos3.png

"Ben jij creatief én commercieel? 
Hou je van techniek en logistiek? 
Neem contact met ons op!"

naamloos1_0.png

DE RAVO-FAMILIE - OOG VOOR PERSOONLIJKE GROEI

Natuurlijk bieden we al onze medewerkers uitstekende professionele en persoonlijke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden in een veilige, sociale en uitdagende werkomgeving. Respect voor elkaar staat voorop. Als je bij RAVO werkt, draag je bij aan een vriendelijke en inspirerende werkomgeving. Wie ons team versterkt wordt lid van de RAVO-familie: prettig samenwerken, een leven lang leren en continu focussen op verbetering van onze producten en processen zit in ons DNA.

Sta jij te popelen om bij RAVO aan de slag te gaan in de productie of op kantoor? Klik dan verder!