rav_ravo_was_here_electric_03_banner_1200x1200px_a.jpg

Binnenkort: RAVO 5 eSeries

Voor Een Groene Toekomst

rav_ravo_was_here_electric_03_banner_1200x1200px_a.jpg

Steeds meer gemeenten zoeken naar oplossingen om geluids- en milieuoverlast terug te dringen en zo hun stad leefbaar te houden. RAVO speelt hier feilloos op in met haar nieuwste ontwikkeling: de RAVO 5 eSeries, een volledig elektrische, zeer stille en 100% emissievrije veegmachine.

RAVO heeft de stap naar het ontwikkelen van een elektrische machine zeer bewust genomen. De visie van het bedrijf op haar maatschappelijke rol en de trend om milieuvriendelijk, duurzaam en verantwoord te ondernemen hebben de doorslag gegeven voor de ontwikkeling van de RAVO 5 eSeries. Daarnaast heeft de vraag vanuit de markt dit proces nog verder versneld.

Testritten

Het eerste conceptmodel van de RAVO 5 eSeries werd op de IFAT in mei 2018 met veel enthousiasme ontvangen. Na grootschalige, succesvolle testritten in Barcelona, Parijs, Berlijn en Haarlem is RAVO klaar om de nieuwe veegmachine aan uitgebreide praktijkproeven te onderwerpen. Deze laatste stap is cruciaal: de eerste modellen gaan in 2020 in productie.

rav_ravo_was_here_silent_banner_1200x1200px_a.jpg

De stilste revolutie

De RAVO 5 eSeries beschikt over dezelfde exceptionele prestaties als de reeds bestaande RAVO 5 iSeries en is werkelijk de stilste revolutie als het gaat om het schoonhouden van straten en stadspleinen. Niet alleen het milieuvriendelijke karakter, maar ook de lage geluidsemissie maakt de veegmachine zo bijzonder. De RAVO 5 eSeries stelt gemeenten en dienstverleners in staat om straten – gezien de geldende geluidsbeperkingen - ook ’s nachts schoon te vegen. Dit is met name prettig in dichtbevolkte stadscentra en woonwijken.