019-2.jpg

Elektrisch Vegen Walkaround

RAVO Benelux introduceert de RAVO 5 eSeries, superstil en superschoon.

8133dba553ae-p1090918.jpg

 

De innovatieve, elektrische RAVO 5 eSeries combineert een robuuste, betrouwbare techniek met volop duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen.

Waar de elektrische aandrijving van de RAVO 5 eSeries helemaal nieuw is, zijn veegprestaties, zuigsysteem, laadcapaciteit en actieradius juist gebaseerd op de bewezen, vertrouwde technologie van RAVO. De accu laadt tijdens het remmen en heeft aan één oplaadsessie genoeg om een hele dag te vegen. Ook biedt de zeer stille RAVO 5 eSeries meer rijcomfort en lagere onderhoudskosten dan reguliere veegmachines.    

Hoe de RAVO 5 eSeries in de praktijk werkt vertelt ons eigen Sales Team in deze Walkaround video. Wilt u de elektrische veegmachine liever in het écht bezig zien? Begrijpen we - wij zijn ook meer van show, don't tell. Daarom toeren we met de RAVO 5 eSeries door het land. Mis het niet en vraag ook een gratis demo aan.   

PLAN EEN DEMO  

Iets mooi vertellen is één ding, uiteindelijk telt vooral de praktijk. We laten dan ook graag zien wat de RAVO 5 eSeries allemaal in huis heeft. Ook in uw stad! Wilt u zelf zien (en horen) hoe de veegmachine veegt en rijdt, plan dan vandaag nog een gratis demonstratie. Neem contact op met uw Rayon Sales Manager of met RAVO Benelux via 072 567 32 32. 

Meer weten over RAVO Benelux? Bekijk onze nieuwe bedrijfsfilm