vacatures1.jpg

RAVO denkt mee en levert op alle niveaus

Het op een duurzame wijze creëren van een schone en veilige leefomgeving is vandaag de dag topprioriteit voor steden wereldwijd. Want de tijden zijn veranderd. Een veegmachine heeft niet meer alleen de taak om te vegen, maar moet meerdere uitdagingen op het gebied van stadsreiniging aankunnen. 

Als betrouwbare, innovatieve partner helpt RAVO u daarbij.

Gaat het bijvoorbeeld om het wassen en desinfecteren van straten en haar meubilair in een samenleving dat strijdt tegen het COVID-19 coronavirus? RAVO biedt met de Swasher-optie een oplossing om de verspreiding van bacteriën en virussen in openbare ruimtes in te dammen. Dit stelt de machine namelijk in staat om straten te vegen en tegelijkertijd schoon te spuiten en desinfecteren.

img-20200324-wa0000.jpg

Of wat dacht u van het elektrificeren van uw machinepark? RAVO heeft deze noodzaak enkele jaren gelede al onderkend, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van de RAVO 5 eSeries: de eerste volledig elektrische veegmachine in haar segment.

Milieurisico's

Kortom, RAVO denkt met u mee en levert op alle niveaus. Samen met haar gecertificeerde en toegewijde dealernetwerk staat RAVO altijd voor u klaar om elke uitdaging aan te gaan en helpt zo mee aan een gezonde, schone en veilige toekomst. Met daarbij altijd als belangrijk doel om de milieurisico's van haar bedrijfsvoering te beheersen.

 

THE RAVO 5 ESERIES STREET SWEEPER: 100% PERFORMANCE, 100% ELECTRIC, 0% EMISSION

Contact

Wilt u een demo aanvragen? Neem dan contact op met uw eigen rayon salesmanager.

E sales.benelux@ravo.fayat.com

T Rayon Noord +31 6 20532910

T Rayon Midden +31 6 51175081

T Rayon Zuid +31 6 53330467