image00002.jpeg

RAVO in de schijnwerpers

F1 en onze veegmachines

IMG_6058.jpg

 

Wat een opwindende tijd was het toch! We wilden jullie graag op de hoogte brengen van geweldig nieuws dat onze trots en inzet bij RAVO weerspiegelde. Onze aanwezigheid en bijdrage aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix trokken de aandacht van verschillende media. 

Allereerst willen we met trots delen dat er een artikel over RAVO verscheen in zowel Alkmaar Centraal als het Noord Hollands Dagblad. Dit was een fantastische kans om ons werk en onze betrokkenheid bij het Circuit Zandvoort te laten zien. We waren verheugd dat ons verhaal werd gedeeld met de lezers in onze regio. 

Alkmaar Centraal: https://alkmaarcentraal.nl/60145528-bezemwagens-van-ravo-klaar-voor-formule-1-in-zandvoort-vanavond-al-het-circuit-op 

_VDV7700_1200px.jpg

Noord Hollands Dagblad: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20230824_36233993 

_VDV8020_0.jpg

 

Maar dat was nog niet alles! Er kwam een nieuwsitem over RAVO en onze veegmachines op Hart van Nederland. Dit was een geweldige kans om ons bedrijf en onze bijdrage aan dit prestigieuze evenement te laten zien aan een breder publiek. Kijk de uitzendingen terug: https://www.hartvannederland.nl/uitzendingen Aflevering 235 - 23 augustus 2023

Ons RAVO F1 Sweeper Team werkte hard om de baan schoon en veilig te houden voor de racers, en het was geweldig om te zien dat deze inzet werd erkend en gedeeld met het grote publiek. We deelden deze opwinding en keken uit naar alle geweldige momenten die nog zouden komen. Vergeet niet om de artikelen en het nieuwsitem te delen met vrienden en familie, zodat ze konden zien waar we deel van uitmaakten.