RAV_RoT_LI_Artikel_1200x400px_A.jpg

RAVO On Track

RAVO staat ook dit jaar in de startblokken tijdens de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 om ervoor te zorgen dat het circuit van Zandvoort er spic en span bij ligt.

Net als vorig jaar hebben we voor onze 5 veegmachines een speels en kleurrijk ontwerp gemaakt die woensdag 31 augustus gepresenteerd wordt. Het Ravo F1 Sweeper Team krijgt dit jaar speciaal nieuwe F1-outfits om er op het circuit professioneel uit te zien en Ravo en de machines met trots te vertegenwoordigen. Onze slogan voor de F1-actie dit jaar is “RAVO ON TRACK – Cleaning to the Max”.

_VDV7700_1200px.jpg

 

Velen van jullie hebben waarschijnlijk gisteren onze oranje veegwagens al gezien. Maar voor degene die dit gemist hebben, laten we jullie met enige trots zien met welke wagens het Ravo Sweeper Team aankomende dagen het circuit van Zandvoort schoon en veilig gaat houden. Het fraaie design zal Max ongetwijfeld extra motiveren om zondag alles uit zijn Red Bull te halen. Als hij, net als vorig jaar, weer voor zo’n enorm feest gaat zorgen, ruimen wij de rommel op de baan na afloop natuurlijk weer keurig op.

_VDV0193_1200px.jpg

 

Alle vijf de veegwagens zijn gisteren aangekomen in Zandvoort. Bij het vertrek in Alkmaar waren de verslaggevers van Hart van Nederland (voor de vroege en late uitzending van 31 augustus) ter plaatse, om heel Nederland op de hoogte te brengen van de rol van Ravo bij de ‘Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022’ aankomend weekend.

_VDV0501_1200px.jpg

 

Ravo is er dus helemaal klaar voor. We doen nog even een paar rondjes om op te warmen en ons zo goed mogelijk voor te bereiden voordat de coureurs zich ook komen melden.

Afsluitend nog even een allerlaatste reminder. Als jij ook een unieke Max Experience op Circuit Zandvoort (een hele dag zelf racen in de mooiste sportwagens) wil beleven, geef je nog snel even jouw voorspelling voor de kwalificatie en de race door. Zo’n kans komt immers niet elke dag voorbij. Invullen kan tot vrijdag 12.30 uur.

https://www.kijk.nl/programmas/hart-van-nederland-late-editie/8xddSVexzSO (Hart van Nederland)

https://www.ravo-on-track.com/voorspellerswedstrijd